WERKWIJZE

WERKWIJZE

VERBAAS HOVENIERS

Wij komen graag bij u langs voor vragen, ideeën en het bespreken van uw wensen.

WERKWIJZE

Advies
Wij komen graag bij u langs voor vragen, ideeën en het bespreken van uw wensen. In een persoonlijk gesprek nemen wij uw wensen op. Op die manier kunnen wij u adviseren en waar nodig onze expertise en ideeën inbrengen. Wij maken graag een mooi ontwerp waarbij wij u tevens een heldere offerte met daarin een duidelijk overzicht van de kosten aanbieden.

Materialen en producten
Indien gewenst kunnen wij alle soorten materialen leveren, maar bij voorkeur adviseren wij u te kiezen voor duurzame producten. Niet alleen wordt hierdoor het milieu minder belast, maar zo draagt u zelf ook een steentje bij aan een mooi resultaat waarvan u jarenlang kunt genieten. Wij hebben contact met veel leveranciers en kunnen u voorzien van documentatie om inspiratie en ideeën op te doen.

Milieu
Wij kiezen ervoor om zelf zo mogelijk milieubewust te denken. Op het gebied van bodem (gesteldheid, structuur en zuurgraad), water, lucht en leven (onkruidbestrijding) beschikken wij over ruime kennis en ervaring. Tevens hebben wij ook contacten met gespecialiseerde bedrijven die ons hierin adviseren.