DIENSTEN

ONZE DIENSTEN

VERBAAS HOVENIERS

Of het nu gaat om een kleine aanpassing of een compleet nieuw ontwerp, uw tuin is bij ons in goede handen.

ADVIES

Ons advies richt zich volledig op uw persoonlijke tuin maar strekt zich uit in de meest ruime zin van het woord.

Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan een compleet beplantingsplan, groei- snoei- en bemestingsadvies, advies op gebied van vorm, kleur en bloei van verschillende planten, maar kan zich ook richten op andere aspecten die van invloed zijn, zoals bodemgesteldheid, structuur en beluchting. Ons vakkundig advies is afhankelijk van uw vraag. Tevens hebben wij contact met gespecialiseerde bedrijven die ons op de hoogte houden van ongedierteplagen en ons adviseren over seizoensgebonden gewasbescherming

ONTWERP

In de meeste gevallen is de tuin een verlengstuk van uw woning.

Daarom wilt u optimaal van uw tuin genieten en tot rust komen, of juist ruimte hebben om actief bezig te kunnen zijn. Het juiste tuinontwerp heeft met een aantal belangrijke facetten te maken: het perceel, de ligging ervan, de beschikbare ruimte, de omgeving, maar bovenal ook uw wensen en budget vormen een belangrijk deel van het geheel. Het is onze uitdaging u een passend ontwerp aan te bieden, daarbij houden wij de ontwikkelingen op tuingebied en de allerlaatste trends nauwlettend in de gaten.

AANLEG

De aanleg van onze tuinen varieert enorm. Denk hierbij aan het 'slechts' herstraten van de oprit, tot de aanleg van een grootse tuin vol verschillende elementen.

Tijdens de aanleg vormen grond-, kabel en leidingwerk, (sier)bestrating, beplanting en tereinafscheidingen vaak de meeste inbreng in het geheel, maar daarnaast kunt u ook, afhankelijk van uw wensen, te maken krijgen met waterpartijen, tuinverlichting, hout- en metselwerk, en datgene wat u vooral zelf maar wilt inbrengen. Bij de aanleg gaan wij uit van degelijke materialen en vooral duurzame producten, waardoor uw tuin jarenlang meegaat.

ONDERHOUD

Het onderhoud van uw tuin is nagenoeg het belangrijkste onderdeel.

Het vakkundig en tijdig onderhoud van uw tuin resulteert in een tuin met 'glans'. Zo groeien en bloeien uw planten het beste. Zo bieden wij voor burger en bedrijf de mogelijkheid tot contracten voor allerlei soorten en vormen van onderhoud. Bent u zelf een perfecte tuinier maar kunt u het onderhoud door tijdgebrek tijdelijk niet overzien? Neem contact op voor een eenmalige snoei- en onderhoudsbeurt. Tevens bestaat de mogelijkheid tot de jaarlijkse winter- of voorjaarsbeurt, maar uiteraard bieden wij ook de mogelijkheid tot jaarlijkse onderhoudscontracten. Dit alles is de basis voor een volgend mooi groeiend en bloeiend seizoen.